Nieuws

Donderdag 10 juli 2014, Golfclub Grevelingenhout

Zes man aanwezig en na het “balletje, balletje” werden de twee flights gevormd door een “Sparta”-flight met Hein, Casper en John, en de volgende flight bestond uit Tom, Fred en Gerrit. Er werd op hole 10 gestart, daar werd door Gerrit de lijn getrokken met scheerschuim zoals in Brazilië ( zie bijgaande foto’s)

IMG_1066 IMG_1073

Want het is altijd een zootje bij de afslag, gewillig ondergingen de deelnemers deze maatregel, vooral ook omdat de sancties bij overtreding erg streng waren, w.o. koekhappen in een geblindeerde ruimte met pilaren of erger nog, paaldansen op een houtvlot in de stille oceaan. De Sparta flight ging als eerste van start waarbij het tijdens eerste negen een redelijke score op de kaart zette John 13, Casper 14 en Hein 12 punten. De tweede flight gaf ongeveer een zelfde score verloop te zien Fred 14, Gerrit 17 en Tom 14 punten. Over de tweede negen holes gaf het beeld met enige uitzondering hetzelfde score verloop , Fred 12, Gerrit 14 en Tom 10 punten, bij de Sparta flight was er een uitzondering bij John hij scoorde 21 punten, terwijl Casper en Hein respectievelijk op 12 en 11 bleven steken, kortom de totaal uitslag :

  • Hein 23 punten
  • Tom 24 punten
  • Fred en Casper 26 punten
  • Gerrit 31 punten
  • John 34 punten

Op hole 19 was het gezelschap al vrij snel uitgedund , Tom had verplichtingen elders waardoor zijn doorgaans onopvallende aanwezigheid toch werd gemist, ook Fred, waarbij inmiddels het wagenpark is uitgebreid met een electrische wagen van Nellie, hierdoor wordt haar actie radius beduidend vergroot, had dringend andere zaken. Na een aantal versnaperingen gaven de overigen ook de pijp aan Maarten, zonder dat er belangrijke wereldzaken werden behandeld !!

John

1 thoughts on “Nieuws

  1. Geweldig..!!! :-))

Plaats een reactie